Това са знаците, които се страхуват от обвързване


Това са знаците, които се страхуват от обвързване
Снимка: iStock

Партньорът ви се плаши от идеята за ангажирана връзка? Чувствате че не може да се отпусне и разкрие пред вас? Е, астрологията може да има отговор за това. Ако се срещате с някой от тези зодиакални знаци, трябва да знаете, че те се страхуват от обвързване и им трябва повече време.

Дева

Девите търсят съвършенството навсякъде, включително и любовния си живот. Понякога те обръщат внимание на всеки един детайл и дори си имат контролен списък на идеалния според тях партньор и връзка. Излишно е да казваме, че е могат да се отпуснат и ангажират сериозно само когато са намерили своя „перфектен“ партньор.

Водолей

Водолеите са екстроверти и флиртуващи по природа. Те мразят да бъдат доминирани от когото и да било и тайно се страхуват, че партньорът им може да не хареса техните навици и да им подреже крилата . Те могат да предпочетат да купонясват с непознати, да търсят случайни отношения или просто да останат приятели с хората и да отделят време, за да се ангажират с някого.

Стрелец

Стрелците са свободни птици и обичат своята независимост. Идеята да се установят с някой, когото току-що са срещнали, ги кара да се чувстват в капан и следователно ангажиментът за каквото и да било не е за тях. Въпреки това, след като се влюбят, тяхната лоялност и честност не знаят граници.

Скорпион

Скорпионите трудно се доверяват на когото и да е и са едни от най-страхуващите се от ангажираност хора. Те се страхуват, че партньорът им ще им изневери и ще навреди на чувствата им. Въпреки това, след като се ангажират, те стават доста отдадени и любящи партньори.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЧЕСТО НАПУСКАТ СЕМЕЙСТВАТА СИ

Риби

Рибите са емоционални същества и живеят в своя собствен свят, изпълнен с романтика и мечти. Понякога имат големи очаквания от връзката, което затруднява ангажимента им към някого. Определено имат нужда от повече време, за да се отпуснат пред партньора.

Везни

Хората от този зодиакален знак се опитват да поддържат баланс навсякъде в живота и когато става въпрос за отношения, те винаги претеглят плюсовете и минусите, преди да поемат ангажимент. Следователно, те винаги се замислят дали партньорът им е „този“, когото търсят или не, и чакат подходящия момент, за да изкарат връзката на следващото ниво.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама