Как да изглеждаме по-елегантни само с помощта на грима (СНИМКИ)


Как да изглеждаме по-елегантни само с помощта на грима (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Смяната на сезоните изисква някои промени във визията ни и не, не говорим само за облеклото. Всъщност оказва се, че точно гримът е оназa част от външния вид, която ни кара да се чувстваме уверени и красиви. Време е да забравим за силния и опушен грим, защото този сезон той изобщо няма да е актуален.

Елегантните трендове в грима за есен/зима '24-'25

Clean girl визия

Чували ли сте за така нашумелия стил clean girl? Можем да го определим като много семпъла цялостна визия, а когато говори в частност за грим, имаме предвид съвсем лек, почти незабележим грим, който само леко да подчертае естествената красота на лицето.

Грим

Коректор вместо фон дьо тен

В търсене на продукти, които са по-щадящи кожата, експертите откриват по-покривните коректори, които можем да нанасяме само на места, на които имаме нужда. По този начин не само ще скриете несъвършенствата и тъмните кръгове, а и ще придадете на кожата си сияен и здрав вид.

Вижте още: Как да нанасяте фон дьо тен: Стъпка по стъпка

Гланц

Гланцът за устни сякаш вече никога няма да си тръгне от светлината на прожекторите. Гланцовете ще са водещият тренд и през зимния сезон, така че можете да забравите за сухите и напукани от матовите червила устни.

Акцент върху очите

За специални поводи можете да си позволите "крещящ" и силен грим на очите - нека те да бъдат акцентът на визията ви. Заложете на дебела очна линия или на сенки в искрящ цвят, които да бъдат нанесени по целия клепач.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама