Деян Донков преживя Кърджилова (СНИМКИ)


Деян Донков преживя Кърджилова (СНИМКИ)
Снимка: Фотографи: Диляна Флорентин и Цветан Игнатовски

След раздялата с Деян Донков, Радина Кърджилова цъфти. Това е реплика на самия актьор, който вече е преживял мъката по бившата си половинка, от която има две деца, и е продължил напред. Тя пък започна сериозно да развива профилите в социалните си мрежи и сякаш на снимките ѝ от нея струи различна енергия.

„Нека цъфти и вземе всичко от славата! Живея в Бургас до ноември, после в Пловдив, но децата ги виждам всеки уикенд", споделя Донков пред „България Днес“.

Вече всеки е поел по собствения си път

Едва в края на лятото в публичното пространство се разбра за раздялата между известните актьори, като тя се бе случила още през пролетта. Сега, няколко месеца по-късно, 38-годишната красавица е на гребена на новата си любов с актьора Пламен Димов. Двамата дори ходиха заедно на море, а по-късно отпразнуваха и рождения ден на Кърджилова, която е определена като фатална жена.

Вижте още: Ето я Радина Кърджилова с новото ѝ гадже (СНИМКИ)

Деян пък от своя страна разказва, че е насочил енергията си в работата, като засега дори не живее в София, но все пак обръща внимание на малките си синове Христо и Йоан: „Насочил съм енергията си в актьорската професия. Сега съм в Бургас. След това в Пловдив, където с Недялко Славов пак работим заедно след „Камбаната“, разкрива 50-годишният актьор.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама