Импресариото на Лили Иванова разкри истината за нея


Импресариото на Лили Иванова разкри истината за нея
Снимка: Lili Ivanova/Facebook; Фотограф: Костадин Кръстев - Коко

Макар че няма човек, който да не познава Лили Иванова, много малко хора знаят каква всъщност е легендарната певица. Нейният импресарио и асистент Николай Недков реши да издаде повече за истинското лице на изпълнителката пред bTV.

"Лили Иванова не заспива преди 1-2 часа през нощта и задължително чете книга преди това. На тази възраст изглежда по този начин, пее така и има хъса благодарение на самоизграждането си. И не крие годините си - на 85 е, живот и здраве април ще стане на 86."

"Всичко при нея е изградено интуитивно - режимът ѝ, пътят, по който се става звезда. Тя е много наблюдателна. Слушала е Мария Косева как артикулира и е взела в самото начало дикцията от нея", дава той пример.

Как се работи с Лили Иванова

"Много лесно се работи с Лили Иванова, защото правилата са зададени, няма прищявки, доверява се на екипа си - всеки в ресора си", категоричен е той.

След всеки концерт Иванова пита първо тях как се е справила. Тя никога не е доволна от себе си. Нито веднъж не е попитала колко е спечелила, не знае след турнето колко остава като сума за нея. Но музикантите ѝ са най-високо платените за лайф в България. Тя сама повишава двойно на всяка година хонорарите на всеки един.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама