Най-щастливият ден от месеца за всяка зодия през ноември 2024


Най-щастливият ден от месеца за всяка зодия през ноември 2024
Снимка: iStock

Краят на една ера винаги води до началото на изобилна нова. Научете кой ще бъде най-щастливият ви ден от месеца през ноември 2024 според зодиакалния ви знак.

Овен, 15 ноември, петък

Колкото повече можете да видите как всичко се случва за вас, толкова повече ще можете да се възползвате от възможностите пред вас, скъпи Овни. Докато в професионалния ви живот настъпват големи промени поради преминаването на Плутон през последните градуси на Козирог, уверете се, че не работите за ничия мечта, а за своята собствена. Ако нещо бъде премахнато от живота ви през това време, считайте го за благословия и се опитайте да се насочите към това, което резонира най-много с душата ви.

Телец, 11 ноември, понеделник

Нищо не ви спира от нови възможности. Макар че все още може да преминавате през определени ограничения, преди най-накрая да почувствате, че сте свободни да следвате душата си, след като Венера се премести в Козирог в понеделник, 11 ноември, вие сте дарени с късмета на Вселената.

Венера управлява теми за любов, пари и дори недвижими имоти, така че формирането на нова връзка през това време, получаването на положителна възможност за богатство, пътуване или дори преместване са всички възможности. Свършихте работата, за да се подготвите да поемате повече шансове и да започнете да се вслушвате повече в себе си.

Вижте още: Какво можете да очаквате през ноември 2024 според зодията

Близнаци, 19 ноември, вторник

Докато вие тъкмо започвате нова ера в живота си, Близнаци, няма време като настоящето да се потопите напълно. Плутон ще се премести във Водолей във вторник, 19 ноември, започвайки 20-годишен престой във вашия дом на късмет и нови начинания. Това ще бъде време на дълбока трансформация, която ще ви позволи да живеете най-добрия си живот. Въпреки че може да бъдете призовани да идентифицирате повече от своята истина, този период всъщност е свързан с духовна еволюция и израстване в човека, който трябва да станете.

Рак, 15 ноември, петък

Вселената никога не се опитва да направи живота ви труден, но понякога имате нужда от пространство, за да разберете кое е най-важно за вас. Откакто Сатурн е ретрограден в Риби на 29 юни, вие сте потопени във време, в което размишлявате върху изборите, които сте направили за живота си. Това включва онези възможности, които сте използвали, но по-важното е тези, които не сте. На 15 ноември ще почувствате прилив на яснота и доверието, необходимо, за да поемете живота си в нова вълнуваща посока.

Лъв, 15 ноември, петък

Често е трудно да си спомните, че е необходимо време, за да постигнете резултатите, които желаете. Това е особено вярно в кариерата ви, където имате чувството, че сте работили, без да сте получили признанието или повишението, на което сте се надявали. Част от вашето пътуване е било да се научите да не се отказвате, но и как да работите по-добре с другите, за да постигнете мечтите си и да постигнете успех. Тъй като сте приели уроците, които са възникнали, сега сте в позиция най-накрая да получите наградите, тъй като пълнолунието в Телец достига своя връх в петък, 15 ноември.

Дева, 15 ноември, петък

Макар че пътуването, а не само дестинацията е важна, това не означава, че все още не се надявате на момент, в който най-накрая можете да се насладите на всичко, за което сте работили, за да постигнете. Пълнолунието в Телец изгрява във вашия дом на късмета в петък, 15 ноември, което най-накрая ви позволява да видите резултатите от всичко, в което сте инвестирали. Тази енергия изисква да отделите време, за да планирате успеха, който желаете, но след като го направите, ще се радвате на постигнатото.

Везни, 1 ноември, петък

Сега е моментът да инвестирате изцяло в себе си, скъпи Везни. Каквото и да мислите или мечтаете, изисква цялата ви енергия, за да го проявите. Може да се наложи да станете по-независими, вместо просто да чакате другите да направят ход или да се облягате на техния опит, и да имате увереността и способността да го направите, след като Новолунието в Скорпион настъпи в петък, 1 ноември.

Скорпион, 3 ноември, неделя

Въпреки че вероятно сте доста уморени да бъдете търпеливи, ще ви помогне да запомните, че не можете да прибързвате с това, което е предназначено за вас. Този месец е началото на по-дълго пътуване, което ще продължи до юни 2025 г., така че няма веднага да осъзнаете резултатите и целта на това време.

Това ново пътешествие, което току-що започвате, пристига, след като Марс премине в Лъв в неделя, 3 ноември, активирайки вашия дом на кариерата. Въпреки необходимостта от търпение, вие сте овластени да се възползвате от възможности и пренасочвания, когато възникнат.

Стрелец, 3 ноември, неделя

Стрелци, очаква ви невероятно късметлийски месец. Марс ще премине в Лъв в неделя, 3 ноември, осветявайки вашия сектор на късмета и оставайки там през януари.

Това ще е време да се съсредоточите върху решенията, които сте взели за живота си, както и върху тези, които сте обмисляли. Очаква ви нов път — просто ви трябва малко време, за да го обработите, преди да можете да предприемете пълно действие към мечтите си. По време на този процес малките решения, които вземате, ще бъдат още по-силни, помагайки ви да разберете, че не само ключовите моменти в живота са най-важни, но и това, което избирате за себе си всеки ден.

Вижте още: 4 зодии, които страдат, когато нещата не са перфектни

Козирог, 19 ноември, неделя

Няма смисъл да се опитвате да избегнете промяната, Козирози, особено след като тя има за цел да ви помогне да стигнете до вашия най-изобилен и душевен живот. Плутон ще влезе във Водолей във вторник, 19 ноември, започвайки своя период на трансформация във вашия дом на самооценка, стойност и пари.

Водолей, 1 ноември, петък

Положителните развития се вкореняват в живота ви. Тази нова промяна ще започне с новолунието в Скорпион в петък, 1 ноември във вашия дом на кариерата, но ще се засили, тъй като станциите на Сатурн са директни в Риби, подчертавайки вашите финанси на 15 ноември.

Помислете къде в професионалния си живот чувствате, че имате нужда или желаете ново начало. Това може да не е нова роля, а по-скоро еволюцията на текуща позиция. С директен Сатурн в Риби също е вероятно да видите увеличение на приходите си или да получите бонус за предишната си работа.

Риби, 2 ноември, събота

В началото на месеца е важно да разберете, че все още сте във време на огромна лична трансформация, скъпи Риби. Голяма част от тази енергия променя начина, по който светът ви вижда, и голяма част от това е вашият професионален живот и душевна цел.

Меркурий ще се премести в Стрелец в събота, 2 ноември, активирайки вашия професионален сектор, но ще бъде ретрограден на 25 ноември. Въпреки че става дума за получаване на нови оферти и възможности, може също така да се промени начинът, по който се показвате в света.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама