Уникално вкусни печени свински ребра


Уникално вкусни печени свински ребра
Снимка: Pixabay.com

Представяме ви една вкусна рецепта за крехки ребърца, които задължително вървят с червено винце.

Необходими продукти:

1 кг свински ребра

200 мл бира

За маринатата:

1 ч.л. пипер меланж

сол

1 ч.л. пушен червен пипер

3 с.л. пикантен сос барбекю

1 с.л. сос от нар

ВКУСНА КАРТОФЕНА ЯХНИЯ

Начин на приготвяне:

Намажете ребрата с марината с помощта на четка и ги оставете в хладилник, но си оставете 1/2 от маринатата. Един час преди печене ги извадете на стайна температура. Налейте 200мл бира, покрийте с фолио и ги сложете на 200° във фурната за около 1 час, като периодично ги вадете и мажете с останалата марината.

Когато са готови, извадете ги и ги покрийте с фолио.

Да ви е сладко!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Рецепти


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама