Ако обичате да хапвате риба и си падате по интересните и нетрадиционни идеи - много е възможно да се влюбите в това суфле!
Необходими продукти:
300 г печено и изчистено от костите филе от риба (пъстърва или друга по желание)
50 г спанак или лапад
1 зряло авокадо
1 връзка магданоз (може и без него)
5 с.л. прясно изстискан лимонов сок
сол на вкус
подправки по желание
Начин на приготвяне:
Загрей фурната на 100 градуса с вентилатор.
С помощта на чопър, пасатор или кухненски робот пасирайте всички продукти до хомогенност.
Изпечете суфлето за около 30 минути или до образуване на коричка.
Декорирайте по желание и поднесете с подходяща сезонна гарнитура.
Източник: foodieboulevard.bg