Рибно суфле с авокадо и спанак


Рибно суфле с авокадо и спанак
Снимка: iStock/Guliver

Ако обичате да хапвате риба и си падате по интересните и нетрадиционни идеи - много е възможно да се влюбите в това суфле!

Необходими продукти:

300 г печено и изчистено от костите филе от риба (пъстърва или друга по желание)

50 г спанак или лапад

1 зряло авокадо

1 връзка магданоз (може и без него)

5 с.л. прясно изстискан лимонов сок

сол на вкус

подправки по желание

Начин на приготвяне:

Загрей фурната на 100 градуса с вентилатор.

С помощта на чопър, пасатор или кухненски робот пасирайте всички продукти до хомогенност.

Изпечете суфлето за около 30 минути или до образуване на коричка.

Декорирайте по желание и поднесете с подходяща сезонна гарнитура.

Източник: foodieboulevard.bg

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Рецепти


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама