Необходими продукти:
500 г пилешки дробчета
1 глава лук
3 скилидки чесън
4 с.л. олио
20 г масло
сол
черен пипер
мащерка
100 мл. прясно мляко
Вижте още: Ще впечатлите много гостите си с тази супер лесна разядка с авокадо
Начин на приготвяне:
Нарежете на ситно глава кромид лук и няколко скилидки чесън.
Загрейте олиото и маслото в широк тиган, запържете лука и чесъна за няколко минути.
Добавете дробчетата и гответе 3-4 минути. Оставете на котлона още 3-4 минути.
Накрая прибавете сол, черен пипер и суха мащерка. Разбъркайте, махнете от котлона и оставете дробчетата да се охладят.
След това ги сложете в блендер заедно с прясното мляко и пасирайте, до гладка смес.