Твърди се, че Уайлд има специален дресинг за салата, който споделила с бившия Судейкис и след това направила същото със Стайлс, което се възприема като предателство. Но съвсем скоро Уайлд разкри, че нейната така наречена „тайна“ рецепта за дресинг за салата идва от книгата на Нора Ефрон от 1983 г. и е доста подобна на традиционен френски винегрет.
Вижте още: Пухкав като облак тутманик, досущ като от едно време
Необходими продукти:
2 с.л. червен винен оцет
2 с.л. дижонска горчица
6 с.л. зехтин
Сол и черен пипер
1 с.л. кафе
1 ч.ч. меласа
Начин на приготвяне:
Комбинирайте горчицата с червения винен оцет. Разбъркайте и бавно добавете зехтина, докато винегретът стане гъст и кремообразен. Най-накрая добавете кафето и меласата, солта и пипера. Би било страхотно, ако добавите пресни билки, но не е задължително!