Рецепта: Паниран праз лук


Рецепта: Паниран праз лук
Снимка: iStock

Ако обичате праз лук, ето една интересна рецепта, която да опитате.

Необходими продукти:

1 кг праз лук

150 мл олио

60 мл прясно мляко

3 яйца

50 гр брашно

сол на вкус

Начин на приготвяне:

Изчистеният и измит праз се нарязва на парчета с дължина около 12 см и се сварява в подсолена вода. Отцежда се от водата, панира се в паста, приготвена от жълтъците, брашното, млякото и разбитите на сняг белтъци. Изпържва се в загрятото олио. Може да поднесете със свежата салата или със сирене.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Рецепти


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама