Крехко месо в буркан, което ще хапвате цяла зима


Крехко месо в буркан, което ще хапвате цяла зима
Снимка: iStock

Ако сте купили по-голямо количество месо (или пък имате домашно), с тази рецепта то ще издържи няколко месеца. А най-хубавата новина е, че ще имате крехко месо за бързи и вкусни гозби!

Вижте още: Рецептата за пиле с начос на Камерън Диас, по която всички полудяха (ВИДЕО)

Продукти за голям буркан:

800 г месо

2 ч.л. сол

10-12 зърна черен пипер

2-3 дафинови лист

Начин на приготвяне:

Месото се нарязва на средно големи парчета и се нарежда плътно в буркана като между него се слагат сол, дафинов лист и черен пипер. Затваря се и се вари три часа. Готово е за директна консумация и за добавяне към манджи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Рецепти


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама