Ето как лесно да си направите лютеница в хлебопекарна


Ето как лесно да си направите лютеница в хлебопекарна
Снимка: iStock

Тя се приготвя сравнително лесно и става много вкусна.

Необходими продукти:

500 г печени и обелени червени чушки

200 г домати на парченца от консерва

1 с.л. сол + 1 с.л. захар

1 ч.л. сух магданоз + смлян кимион и черен пипер на вкус

150 мл слънчогледово олио

Начин на приготвяне:

Цялата смес се минава през блендер на турбо режим, за да стане по-фина. После се поставя в казанчето на хлебопекарната. Използвайте програма 17, която е за конфитюр. Продължителност 55 минути.

Да ви е сладко!

Вижте още: Лесна туршия, готова за няколко дни

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Рецепти


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама