Как да стилизирате копринена пола като парижанка (СНИМКИ)


Как да стилизирате копринена пола като парижанка (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Както всеки почитател на модата знае, истинският парижки стил е свързан с основите. Френските улици далеч не са наводнени с висша мода, колкото са осеяни с удобни тениски, луксозен деним и едни от най-добрите маратонки за ходене на пазара.

Французойките са усвоили изкуството да вземат основното и да го издигнат до нещо невероятно шикозно. Например: копринената пола. Това е изключително подценяван и универсален продукт, от който всеки трябва да има поне един брой. Коприна или сатен, миди или макси - със сигурност ще привлечете вниманието! А ето и как да носите такава пола като истинска парижанка.

1. С бяла тениска и маратонки

Няма нищо лошо в това да тръгнете по причинно-следствения път, тъй като французите обичат простотата в обличането, храненето, живота. Съчетаването на копринена пола с надеждна тениска и любимите ви маратонки е страхотен начин да я оформите без никакви проблеми.

2. С пуловер и мокасини

С наближаването на есента е време да започнете да почиствате праха от трикотажните дрехи в задната част на гардероба си. Прилепналият пуловер се съчетава добре с всичко, включително копринено миди. Честно казано, защо да чакаме до есента? С правилната дължина на полата и пуловера, тази визия би била перфектна за късното лято.

3. Използвайте я за поп цвят

Копринените поли се предлагат в толкова много вариации. Щампи, смели нюанси и много повече от типичните черни и нюд цветове. Така че, ако съществуващият ви гардероб клони повече към неутралните и искате да добавите поп цвят, помислете за инвестиране в някоя забележителна копринена пола.

4. С класическо елече

Всеки трябва да има такъв елегантен елемент в гардероба си, а ако нямате, време е да си вземете. Подобно на копринената пола, елеците са много обичани и истинско олицетворение на стила. И заедно, двете части създават перфектната комбинация!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама