Cowboy Core: Как да носите хитовия тренд през есен 2024 (СНИМКИ)


Cowboy Core: Как да носите хитовия тренд през есен 2024 (СНИМКИ)
Снимка: iStock

По време на Super Bowl през февруари 2024 42-годишната певица Бионсе обяви датата на издаване на студийния си албум и пусна две нови песни - „Texas Hold 'Em“ и „16 Carriages“. Истински оди на нейното тексаско наследство, които бързо станаха хит из цял свят!

Както може да предположите, феновете на кралица Би вече са започнали да се подготвят за тази нова кънтри ера и да канализират модата на Дивия запад. Макар да не сме в Тексас, ето какво трябва да знаете за Cowboy Core.

Вижте още: 5 начина да носите пола балон (СНИМКИ)

Какво е Cowboy Core?

След обявяването на албума на звездата почти веднага се забеляза скок в търсенето на мода, свързана с каубойски мотиви, която феновете в интернет нарекоха „cowboy core“.Според модни експерти търсенията на боло вратовръзки са се увеличили с 566%, каубойски шапки с 212,5% и ботуши със 163%. Други основни елементи на Cowboy Core, които можете да опитате, включват акценти на ресни, необработен деним, велур и колани, украсени с големи (често блестящи) катарами.

Това не е първият път, когато светът полудява по западната естетика. Миналата година, по време на новаторското турне Renaissance Tour, тонове посетители на концерти носеха сребърни каубойски шапки и ботуши. Сега обаче се наслаждаваме на пълен каубойски шик! Ето на какви елементи да заложите.

1. Каубойски шапки

Въпреки че често се използват като кичозен аксесоар за тематични партита или концерти, но каубойските шапки могат да бъдат супер шикозно допълнение към ежедневния ви гардероб. Става въпрос за намирането на правилната шапка и оформянето ѝ по начин, който не крещи „Хелоуин“.

2. Боло вратовръзки

Вместо огърлица или чокър този сезон заложете на боло вратовръзка. Смятаме, че носенето на този аксесоар с по-елегантни дрехи, като изчистена структурирана пола е може би най-добрият подход за това подчертано парче.

3. Ботуши

Каубойските ботуши може да са най-малко смущаващият западен аксесоар, който да включите в гардероба си. С ток, шпори или високи до бедрото, страхотен чифт ботуши могат да се съчетаят с толкова много различни артикули в гардероба ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама