Лиза Мари Пресли загуби наследството на баща си


 Лиза Мари Пресли загуби наследството на баща си
Снимка: Getty Images/Guliver

Единствената дъщеря на Елвис Пресли, Лиза Мари Пресли, загуби огромното богатство на баща си. Тя обвинява един от мениджърите, че е прахосал 100 милиона долара в лоши инвестиции.

50-годишната Лиза Мари разполага с не повече от 14 000 долара от наследството на баща си. Според информацията на "The Blast" тя възнамерява да съди Бари Сийгъл, когото обвинява, че е разпилял богатството й "чрез неблагоразумно и небрежно управление". В жалбата си Лиза Мари посочва, че нейният мениджър е предприел финансови рискове "с надеждата да достигне собствена популярност в развлекателната индустрия".

Бари Сийгъл е бил продал 85% от акциите на Лиза Мари Прелсли в компанията "Elvis Pres­ley Enter­prises" с цел да привлече инвеститор. Това негово поведение е оставило огромен дълг от 500 000 долара на дъщерята на Елвис Пресли. От своя страна, Бари Сийгъл казва, че наследницата на краля се опитва да "обвинява другите, вместо да поеме собствената си отговорност за това, което тя е направила". Според него Лиза Мари Пресли е била "пропиляла на два пъти" богатството на рокера, "защото тя е наследница на баща си от 1993 г."

Бари Сийгъл е решен да съди бившата си клиентка и претендира иск от 800 000 долара, сума с която Лиза Мари Пресли вече не разполага.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама