Таро карта за всяка зодия за 10 октомври 2024


Таро карта за всяка зодия за 10 октомври 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква този четвъртък, 10 октомври 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Две пентакли

Можете да бъдете здрави като камък и нежни отвътре. Но можете да устоите на житейските бури, дори ако вие сте този, който пролива сълзи. Само защото нещата може да са предизвикателни, това не означава, че не можете да ги направите. Можете... и ще го направите!

Телец

Карта Таро: Седем жезли

Има светлина в края на тунела. Изчакайте я. Когато срещнете препятствия и изглежда, че няма решение или изход, това е прекрасно време да развиете уменията си за творческо мислене. Фокусирайте се върху доброто. Там е, за да го видите.

Близнаци

Карта Таро: Кралица жезли - обърната

Думите и действията на другите отразяват това, което е в тях, Близнаци. Това може да ви даде призив за състрадание и разбиране, които може би не сте имали иначе, когато можете да преживеете трудните им времена. Освен това може да ви помогне да развиете състрадание към себе си.

Вижте още: От какво трябва да се освободи всяка зодия през октомври 2024

Рак

Карта Таро: Рицар на пентакли

Честността и почтеността ще ви стигнат далеч. Въпреки че може да отнеме време, за да изградите или постигнете целите си, можете да сте сигурни, че правите своята част, за да изградите върху здрава основа, която ще издържи

Лъв

Карта Таро: Десет пентакли

Когато може да срещнете периоди на борба, наличието на общност, на която можете да разчитате, е от решаващо значение. Протегнете ръка. Може да е трудно да помолите за помощ, но след като го направите, ще видите много хора в живота си, които искат да ви подкрепят с любовта и добротата си.

Дева

Карта Таро: Четворка чаши

Понякога най-доброто, което можете да направите, е да оставите нещата да си починат. Когато чувствате, че сте се въртели в кръг или не сте сигурни как ще се развие нещо, доверете се на по-великите сили в действие.

Везни

Карта Таро: Кралица чаши

Истинското сърце блести ярко като нищо друго. Вие сте дарител, така че не се страхувайте да позволите на вашата сладка страна да се появи в приятелства и други взаимоотношения. Може да сте единственият човек, който носи сърцето си в ръкава си в момента, но си представете света, ако ви нямаше в него. Колко тъмно би било това място?

Скорпиони

Карта Таро: Умереност

Балансът е ключов, Скорпиони. От период на период мащабът ви може да се променя и различни аспекти от живота ви може да изискват повече или по-малко време. Важно е да разберете, че балансът често не е едно стабилно равновесие, а постоянни корекции на текущото ви място в живота.

Стрелец

Карта Таро: Жрицата

Когато сте отворени към мъдростта на другите, можете да растете експоненциално. Това е така, защото не сте ограничени до опита или виждането си от първа ръка, а можете да научите нещата по лесния начин.

Вижте още: Големият месечен хороскоп за ОКТОМВРИ 2024

Козирог

Карта Таро: Присъда, обърната

Не бъдете строги към себе си. Понякога нещата невинаги са такива, каквито изглеждат или не са такива, на които сте се надявали, което може да бъде трудно за приемане. Сега може да се почувствате разочаровани, но тази ситуация скоро ще има смисъл. Животът може да ви пази за нещо много по-голямо в бъдеще.

Водолей 

Карта Таро: Четворка жезли

Всичко е наред, ако паднете. Оттам можете да демонстрирате страхотна форма на сила: устойчивост. Не става въпрос да бъдете перфектни, а да се изправите, дори след като може да се провалите или да загубите опора.

Риби

Карта Таро: Колесницата

Това, което е предназначено за вас, ще ви намери, Риби. Днес може да ви се стори като изкачване нагоре, но се дръжте. С каквото и да се сблъскате може да се справите, но може да изисква повече търпение. Считайте това за упражнение за развитие на характера от вселената.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама