Бистра пророни горчиви сълзи в "Островът на 100-те гривни"


Бистра пророни горчиви сълзи в "Островът на 100-те гривни"
Снимка: Островът на 100-те гривни

Непобедимата досега бивша художествена гимнастичка Бистра, пророни горчиви сълзи пред камерите на „Островът на 100-те гривни“. Непобедимата брюнетка доскоро успяваше да се справи брилянтно с всяка битка на Острова, но и никак не скромничеше от този факт, защото нарочно или не, се държеше много надменно с останалите участници в шоуто.

Сълзи след първите загуби на Бистра

Първите ѝ поражения обаче вече са факт и те бяха нанесени от амбициозната Рената. След загубите обаче Бистра проля горчиви сълзи, като се оправда с факта, че родителите ѝ живеят и чужбина и много ѝ липсват: „Ние сме изключително здраво семейство, минали сме през много - имали сме, нямали сме. Родителите ми са в чужбина, не успях да ги видя преди да дойда тук“, сподели разчувствана брюнетката. Тя също така разкри, че все още не е показала истинската си същност, защото е оставила емоциите на заден план.

„В спорта емоциите са на заден план, нямаш право да им се поддаваш. Гледам да съм силна, но имам и друга страна, която не показвам. На Острова не допуснах хора до себе си, бях на контра с повечето от тях, не отделих време да ме опознаят“, бившата състезателка на Нешка Робева.

Вижте още: Драматичен край: Какво се случи с Еляса в "Островът на 100-те гривни"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама