Бой Джордж: Щастието е въпрос на избор


Бой Джордж: Щастието е въпрос на избор
Снимка: Getty Images

Бой Джордж е открил "щастието" по начин, който в младостта си не е смятал за възможен.

63-годишната попзвезда, чието истинско име е Джордж Алън О'Дауд, се готви да се върне на сцената със своите колеги от Culture Club за предстоящото им турне, но признава, че в разцвета на групата е изпитвал голямо "безпокойство" от излизането на сцената, което с годините се е разсеяло.

В интервю за британското телевизионно предаване "Тази сутрин" той каза: "Мисля, че сега ми е по-приятно, защото превръщам целия процес в забавление. Навремето си казвах, че никой не може да влезе в гримьорната, когато се приготвям. Всичко беше драма, драма, драма, тревога. Но сега като че ли просто се наслаждавам на всичко това, когато се приготвям. Преследвам радостта по начин, който не съм мислил, че е възможен. Наистина не разбирах, че щастието е избор".

Изпълнителят на хита "Karma Chameleon" се е научил да мисли за нещата по различен начин и настоява, че щастието е "избор" и би искал да знае как да се "забавлява" в младостта си по начина, по който го прави сега.

Той сподели: "Това е въпрос на практика. Следвам три принципа, които те учат да гледаш на начина, по който мислиш по различен начин. Освен това говоря със себе си и правя много утвърждаващи упражнения. Веднага щом се събудя, си казвам, че съм в добро настроение. Много е лесно да се подхлъзнеш... Винаги казвам на хората, които казват "О, аз не съм сутрешен човек": Ами, вие просто го превръщате в реалност. Наистина мисля, че щастието е избор. Иска ми се да знаех как да се забавлявам по начина, по който го правя сега".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама