Тиквена крем супа със самардала


Тиквена крем супа със самардала
Снимка: Facebook

Нека да преборим вирусите с нещо полезно и много вкусно.

Необходими продукти:

около 1 килограм тиква

2 моркова

200 мл прясно мляко

самардала

щипка сол

черен пипер

АРОМАТНО ПИЛЕ С ОРИЗ

Начин на приготвяне:

Сваряваме обелената и нарязана тиква за около 40-50 минути, като накрая добавяме и морковите. Пасираме, прибавяме прясното мляко и подправките. Връщаме на котлона за 5 минути, при непрекъснато бъркане. Сервираме, като поръсваме със сурови слънчогледови и тиквени семки.

Да ви е сладко!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Рецепти


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама