Ако обичате крилца, опитайте тази рецепта. Получава се супер.
Необходими продукти:
1 кг пилешки крилца
1 ч.ч бира
универсална подправка - зеленчукова
подправка за пиле
3 с.л. зехтин
сол
магданоз
лимонов сок
Вижте още: Хитът на лятото: Спагети от тиквички с доматен сос
Начин на приготвяне:
Почистете пилешките крилца. Овкусете ги със сол, универсална подправка и подправка за пиле. Оваляйте ги от всички страни. Наредете ги в тава. Полейте ги с бирата и зехтина.
Похлупете тавата с капак и сложете в загрята фурна до 200 градуса.
Печете около 30 минути, след което отстранете капака и допечете до хрупкава коричка.
Поръсете печените пилешки крилца със свеж магданоз и лимонов сок преди поднасяне.