Панирано пилешко месо с кашкавал


Панирано пилешко месо с кашкавал
Снимка: iStock

Ако обичате пилешко месо, опитайте тази лесна рецепта.

Необходими продукти:

1 средно пиле

200 гр кашкавал

4 яйца

1 кафена чашка брашно

1 чаена чаша олио

1 кафена чашка дребно нарязан магданоз

черен пипер и сол на вкус

Начин на приготвяне:

Пилето се почиства и измива, сварява се и се нарязва на кубчета. Яйцата се разбиват и към тях се прибавят настърганият кашкавал, брашното, магданозът, нарязаното месо, черен пипер и сол. От приготвената смес се гребе със супена лъжица и се пуска в сгорещената мазнина. Пърженето продължава до златисто.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Рецепти


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама