Тази рецепта определено ще ви стане любима.
Начин на приготвяне:
1 голямо пилешко бутче
500-600 г картофи
1 малка червена или зелена чушка
1 глава лук
1 с.л. мазнина
брашно
1/2 с.л. червен пипер
чубрица
сол
Вижте още: Как да премахнете химията от пилешкото
Начин на приготвяне:
Първо измийте добре пилешкото бутче и го сварете до готовност.
През това време нарежете картофите на едро, лука на ситно и чушките. Когато бутчето е готово, изцедете бульона и го оставете настрана.
Запържете зеленчуците в мазнина за около 10 минути, добавете брашно и червен пипер. Разбъркайте всичко много добре и залейте с бульона. След това добавете сол, чубрица и изчистеното от костта месо, накъсано на малки парченца. Варете на тих огън до готовност.
Да ви е сладко!