Таро хорскоп за 29 април 2023


Таро хорскоп за 29 април 2023
Снимка: iStock

ОВЕН

Не позволявайте на клюки да помрачат щастието ви.

ТЕЛЕЦ

Позволете на живота ви да се развива със собствено темпо и ще бъдете приятно изненадани от положителните резултати, които ви очакват.

Вижте още: Кариерен хороскоп за всяка зодия за май 2023

БЛИЗНАЦИ

Ще се изненадате на какво сте способни, ако продъжите да сте толкова целеустремени към мечтите си.

РАК

Време е да погледнете истината в очи и да спрете да се криете от емоциите си. Може да сте се заровили в работа или да сте се обградили с приятели, за да избягате от тъгата си, но истинското изцеление може да започне само, когато се изправим лице в лице с чувствата си.

ЛЪВ

Доверете се на интуицията си днес и прегърнете силата на женската си енергия. Вашите инстинкти ви насочват към истината, дори и да нямате конкретни доказателства в подкрепа на чувствата си.

Вижте още: Тези 2 зодии ще се сгодят през май 2023

ДЕВА

Не забравяйте, че единственото валидиране, от което се нуждаете, е вашето собствено, така че продължавайте да се стремите да станете най-добрата версия на себе си.

ВЕЗНИ

Вместо да се тревожите какво може да се опитват да направят другите, съсредоточете се върху това да бъдете верни на себе си и да живеете живота си според собствените си ценности и стандарти.

СКОРПИОН

Важно е да се доверите на плана на Вселената за вашия любовен живот и да слушате сърцето си, когато вземате решения за вашите взаимоотношения.

Помислете дали партньорът ви е този човек, с когото ви е писано да бъдете, или може да има различен път за вас.

Вижте още: Тези 3 зодии ще се къпят в пари през май 2023

СТРЕЛЕЦ

Доверете се на Вселената, за да ви насочи към правилния път, и бъдете отворени за чудесата, които могат да се случат, когато оставите контрола и позволите на нещата да се развият естествено.

КОЗИРОГ

Продължете да работите за целите си, дори когато ви се струва трудно или невъзможно. С търпение, всеотдайност и позитивно отношение успехът е съвсем близо

ВОДОЛЕЙ

Прегърнете новите възможности, които идват по пътя ви, и си позволете да мечтаете за това, което може да ви предложи бъдещето. Когато изместите фокуса си към това, което предстои, освобождаването от миналото става по-лесно.

РИБИ

Нормално е да се чувствате несигурни за бъдещето, но вярвайте, че Вселената има план за вас.

Когато настъпи подходящият момент, всичко ще стане ясно и ще знаете по кой път да поемете. Междувременно запазете вярата си и останете отворени за нови възможности.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама