Таро хороскоп за 9 май 2023


Таро хороскоп за 9 май 2023
Снимка: iStock

ОВЕН

Когато картата на Дявола се появи при четене в обърната позиция, това може да означава освобождаване от негативни навици или токсични взаимоотношения.

ТЕЛЕЦ

Понякога трябва да разхлабите хватката си, за да получите това, което искате от живота.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 8 - 14 май 2023

БЛИЗНАЦИ

Доверете се на инстинктите си и предприемете смели стъпки към мечтите си, знаейки, че Вселената ви подкрепя.

РАК

Важно е да отделите време, за да изясните приоритетите си и да се съсредоточите върху това, което наистина има значение за вас. Доверете се на интуицията си и избягвайте да се разсейвате с повърхностни желания.

ЛЪВ

Отделете малко време, за да помислите как сте се променили, какво сте научили и къде искате да се намирате в този момент от живота си.

ДЕВА

Картата Обърнат отшелник показва, че е възможно да се чувствате изгубени и откъснати от целта си.

Вижте още: 3 брутални истини, които трябва да знаете за зодия Телец

ВЕЗНИ

Не се страхувайте да поемате рискове и да опитвате нови неща, тъй като това е ключът към вашето духовно израстване. Прегърнете вътрешния си огън и вярвайте, че той ще ви доведе до по-голямо разбиране и просветление.

СКОРПИОН

Преоценете приоритетите си. Истинското майсторство изисква отдаденост и фокус, така че останете отдадени на пътуването си към себе си.

СТРЕЛЕЦ

Звездата е мощен символ на надежда и обновление. Имате способността да се докоснете до енергията и вдъхновението на Вселената, за да ви насочат към целите ви.

Вижте още: Ето кои двойки зодии имат най-щастлив брак

КОЗИРОГ

Обърнатата тройка чаши може да означава липса на хармония или баланс в социалните отношения. Чувствате се изолирани поради конфликт между приятели или членове на семейството - може да се почувствате сякаш сте изоставени или изключени от група.

ВОДОЛЕЙ

Впрегнете интелектуалните си способности и ги насочете към духовен растеж. Търсете нови знания и останете отворени за нови идеи, но също така поддържайте чувство за баланс и смирение.

РИБИ

Може да ви е трудно да се свържете с интуицията и вътрешната си мъдрост. Може би се чувствате несигурни или неуверени в собствените си способности, или разчитате твърде много на външни източници на насоки. Доверете се на вътрешния си глас и култивирайте по-дълбоко чувство за самосъзнание.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама