Хороскоп за днес, 25 август


Хороскоп за днес, 25 август
Снимка: iStock

Овен

През този ден енергията ви ще е в повече. Не мислете за лошите неща. Инвестирайте смело в доброто.

Телец

Този четвъртък не обръщайте внимание на малките неща. Сега е време да се заемете със сериозни задачи и да ги решите по най-добрия начин.

Хороскоп за днес, 25 август, за всички зодии 

Близнаци

Днес не хабете нервите си напразно. Нищо не е по-важно от вашето собствено спокойствие. Вечерта споделете с приятел.

Рак

Този ден може да се окаже неспокоен. Хората ще се нуждаят от вас по най-различни поводи. Навлизате в интензивни промени и вашите успехи в голяма степен ще се определят от щастливия случай.

Късметче за всяка зодия за 25 август

Лъв

Днес начинанията ви ще са успешни. Можете да пристъпите към нови дела. Особено актуални са домашните занимания и участието в живота на близките. Животът изисква от вас отговорна позиция.

Дева

През този ден може да откриете важна истина. Не бързайте с изводите, преди да сте сигурни, че разполагате с цялата информация.

Везни

Това е ден, в който да проявите съпричастност. Няколко добри думи могат да направят чудеса в труден момент. Бъдете нечие вълшебство.

Любовно пожелание за 25 август според зодията 

Скорпион

Това е ден, в който да покажете на колко търпение сте способни. Бъдете сигурни, че ресурсите са ви много повече, отколкото предполагате.

Стрелец

През този ден може да постигнете промяна, която да се отрази благотворно на връзката ви. Бъдете носител на новото и доброто. 

Козирог

Днес бъдете искрени. Сега е моментът да разкриете своите намерения и чувства. Няма от какво да се срамувате.

Зодиите, които ще започнат нова РАБОТА през септември

Водолей

Този четвъртък начинанията ви ще са успешни. Можете да пристъпите към нови дела. От важност ще е ангажирането ви в битовите въпроси.

Риби

За съжаление не е задължително другите да се отнасят с вас, както вие с тях. Когато имате по-малко очаквания, ще се учудите колко много ще получите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама