Новолунието на 2 октомври носи духовна промяна на тези 3 зодии


Новолунието на 2 октомври носи духовна промяна на тези 3 зодии
Снимка: iStock

Новолунието във Везни и слънчевото затъмнение на 2 октомври 2024 бележи ключови моменти в зодиака, особено за три зодии, които са предназначени да преживеят духовни прераждания. Затъмненията носят бърза промяна, призовавайки ни да освободим старото и да прегърнем новото. Ето какво е подготвил космосът за тези три знака:

Дева

Деви, този момент е за преоткриване на баланса и мира в себе си. Били сте фокусирани върху перфекционизма, често се натискате да отговаряте на невъзможни стандарти. Това затъмнение ви кани да смекчите тези самоналожени очаквания и да се съсредоточите върху вътрешната хармония. Прегръщайки уязвимостта, ще научите, че истинската сила идва от приемането на себе си напълно, недостатъците и всичко останало. Вашето прераждане ще доведе до по-голямо състрадание към себе си, което ще ви помогне да отхвърлите тежестта на критиката и да намерите мир в настоящия момент.

Вижте още: ЛЮБОВЕН хороскоп за октомври 2024

Скорпион

За Скорпиона октомври 2024 г. ще бъде трансформиращ период за възстановяване на силата ви. Затъмненията предизвикват промяна във вашите творчески и романтични сектори, давайки ви сила да се освободите от токсичната динамика или ограничаващи вярвания. Държали сте контрол, страхувайки се от уязвимост, но този сезон на затъмненията ще премахне това, което вече не ви служи. Вашето прераждане включва прегръщане на неизвестното, освобождаване от контрол и доверие в плана на Вселената. Ще излезете по-силни, по-автентични и отговорни за мощния духовен растеж, който ви очаква.

Везни

Слънчевото затъмнение на 2 октомври попада във вашия знак Везни, сигнализирайки за лична трансформация, различна от всяка друга. Търсите баланс в живота си, но сега е време да намерите баланс в себе си. Това прераждане е свързано с привеждането в съответствие на вашата външна реалност с вашите вътрешни желания. Когато се свържете отново с истинската си същност, ще преживеете хармонично пробуждане, което ще ви доближи до вашата духовна цел. Вселената ви предлага ново начало – прегърнете я с отворени обятия.

Вижте още: Тези зодии ще са радват на много пари през октомври 2024

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама