ЛЮБОВЕН хороскоп за октомври 2024


ЛЮБОВЕН хороскоп за октомври 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква в любовен план през месец октомври според зодията ви.

Овен

Направете опит да се сближите с партньора не само физически, но и емоционално. Разпитвайте го за страховете, за копнежите му, споделете вашите и създайте някакъв мост. Повярвайте, двете са взаимно свързани. Успеете ли в начинанието, сексуалната ви връзка ще достигне нови висоти.

Телец

Емоциите ви през октомври ще са доста стихийни. Често "лъкатушите" между две крайности - отчаяние или крайна еуфория. И най-малкото нещо ви се отразява емоционално, което е доста изморително за всички около вас. Не забравяйте, че животът тече извън главата ви и каквото да се случва там, трябва да вперите поглед в реалността.

Близнаци

Очаква ви много любопитен месец, който ще ви накара да осъзнаете кой е човекът за вас и причината за това винаги е била пред очите ви. Очаквайте твърдо доказателство за чувствата и намеренията на някого, не ги пренебрегвайте и отворете сърцето си. Да обичаш е трудно, да позволиш да бъдеш обичан - още повече.

 

Рак

Колебанията приключват, сърцето ви най-накрая ще реши какво иска само. От вас се иска само да запазите спокойствието и равновесието, което сте постигнали и да не се страхувате от любовта. Когато обичате се чувствате живи и това е необходимост, която ще ви връхлети с пълна сила.

Лъв

Неочаквани чувства ще объркат малко съзнанието ви и ще ви поставят пред дилема, от която трябва да намерите изход и да вземете най-правилното решение. Двама души ще се борят за сърцето ви, няма правилно и грешно решение, за това не приемайте ситуацията като ултиматум. Послушайте сърцето и разума си. Ако не са на едно мнение, не е сега моментът да решавате.

Дева

Ако даден човек вече не е до вас, то не е трябвало да бъде. Не поглеждайте назад, не питайте защо и не мислете за причината. В момента имате най-голяма нужда от това да погледнете към себе си и да осъзнаете от какъв партньор имате нужда. Всичко останало ще си дойде по местата.

Везни

Постарайте се да се задържите максимално у дома този месец. Насладете се на това, което съдбата ви предлага, ще ви се отрази добре. А що се отнася до любовта, партньорът ви няма да има нищо против да прекарате няколко дни, сгушени на дивана. Ето че октомври ще се окаже месец за споделеност!

Скорпион

Чувствате се изморени - и физически, и емоционално. Разбира се, това значи, че желанието ви за романтични стъпки през този месец клони към нулата. Ако ще влагате енергията си в нещо, направете го в хора, които истински цените, а не просто по задължение или за да „отбиете номера”.

 

Стрелец

Това определено е вашият месец! Ще бъдете настроени изключително романтично и всяко ваше сексуално преживяване ще бъде върховно удоволствие и за двамата. В допълнение ще се радвате на повечето свободно време, което имате, а и на възможността за дълго гушкане.

Козирог

Не е икзлючено да сте изтощени физически и емоционално, за да предприемете каквито и да било романтични жестове през този месец. Полагайте повече усилия да поддържате отношения с близки приятели и да им напомняте колко ги цените. Ако ще влагате енергията си в нещо, направете го в хора, които са подкрепящи, стабилни и любящи.

Водолей

Ако наистина искате да срещнете сродната си душа, забравете за всички представи, списъци, изисквания и пренаредете вътрешния си свят. Някои от старите ви проблеми ще напомнят отново за себе си. Много е важно този път да ги разрешите кардинално.

Риби

Иска ви се усетите някаква нова тръпка, прилив на адреналин. Това може да бъде доста опасно за отношенията ви, защото интересът ви към сексуалните експерименти не се ограничава само с пози и места. Хубавото е, че след средата на октомври този нагон ще бъде потушен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама