Скарлет Йохансон: Сега се чувствам повече като себе си, отколкото когато и да било


Скарлет Йохансон: Сега се чувствам повече като себе си, отколкото когато и да било
Снимка: Getty Images

Скарлет Йохансон е една от най-известните и красиви жени на нашето време. 39-годишната актриса даде интервю за byrdie.com, в което сподели повече за своята грижа за кожата, както и за начина ѝ на живот. 

Съветът, който е променил кожата ѝ

"Вероятно това, което преди време каза сестра ми: "Не гледай в увеличително огледало, спри да чоплиш кожата си". Винаги създавам огромни проблеми за себе си, които не са съществували преди, и това е нещо, свързано с умствена воля, да не се занимавам с всяко малко нещо, което виждам, и просто да оставя кожата ми да се оправи, да използвам Micro Polish и да правя леко ексфолиране. Ако не помогне, тогава просто отидете на дерматолог. Не е нужно да правите всичко сами!

Докато растях, дори когато бях много малка, майка ми каза: "Трябва да приемеш рутинна грижа за кожата, трябва да измиеш лицето си, преди да си легнеш, не оставяй грим по лицето си". Всички тези неща бяха много полезни за мен, но най-важното е да не се гледаш в увеличителното огледало и да влошаваш проблемите си".

Какво прави преди червения килим

"Не знам дали е от нерви, или защото съм изтощена, не знам какво е, но замръзвам точно преди да трябва да отида на килима. Това е най-странното нещо. Приготвят ми косата, грима, а след това замръзвам, така че накисвам краката си, преди да изляза, просто за да се стопля, знам, че звучи толкова странно. Не знам защо ми харесва това, може би защото съм в климатизирана стая, с хавлиена роба, може би това е част от моето центриране."

Нещото, което я вдъхновява точно сега

"Вероятно дъщеря ми. Дъщеря ми е на 10 и е невероятно речниковият запас, който тя има, който аз нямах, когато бях младо момиче или тийнейджър. Онзи ден ѝ казах: "О, ти си толкова луда". И тя каза: "Мамо, не ми харесва, когато казваш това, защото ме кара да се чувствам така, сякаш не мислиш, че съм с ума си". И си помислих, о, Боже мой, изобщо не мисля за думите, които използвам, за мен това е вдъхновяващо нещо, да мога да се противопоставя на себе си и да знам от какво има нужда. Това е страхотно и не съм възпитана по този начин, така че тя ме вдъхновява през цялото време."

Какво прави преди лягане

"Взимам магнезий. Знам, че сега всички приемат магнезий. Толкова е полезно, наистина има огромна разлика, особено в храносмилането и възстановяването ми, това е страхотно."

Какво прави всяка сутрин

"За съжаление, проверявам телефона си веднага щом се събудя, бих искала да отида да си измия лицето, да се погрижа за кожата си, да си измия зъбите. Знам, че не трябва да го правя, но е така."

Какво иска всички да знаят

"С течение на времето се научих просто да приемам, че всичко се променя и основното нещо, на което можете да разчитате, е евентуален край, а другото, на което можете да разчитате, е, че всичко се променя през цялото време. И мисля, че това е важен урок за мен. Аз също си напомням това - когато времената са трудни, че това ще се промени, и когато времената са наистина страхотни, също така ще се променят."

Когато се чувства най-добре 

"Ще навърша 40 тази година и се чувствам все повече като себе си през цялото време. Чувствам се по-малко сякаш трябва да позьорствам или да угоднича, отколкото когато и да било. Но мисля, че това просто идва с времето. Когато бях по-млада, беше като, че имаш много различни същности и те се чувстват много разединени и това само по себе си може да бъде малко изтощително.

Но мисля, че с напредването на възрастта си казвам, О, да, мога да бъда всички тези различни версии на себе си, но всички те са някак свързани с „ядрото“ в мен. Сега се чувствам повече като себе си, отколкото когато и да било в миналото, наближавайки 40-те, сякаш съм най-вече себе си."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама