Таро карта за всяка зодия за 27 април 2024


Таро карта за всяка зодия за 27 април 2024
Снимка: iStock

Ето каква Таро карта се пада на всяка зодия за днешната събота, 27 април 2024.

Овен - Обесеният, обърната

Никой не обича да чака, но понякога трябва да го направите заради другите. Тази карта Таро показва промяна във вашето възприятие за това какво си струва да бъдете търпеливи.

Телец - Кралица пентакли

Напоследък раздавате толкова много от себе си на другите, че сте забравили да направите нещо за вас. Днес се поглезете. Хубаво е да бъдете възнаградени за доброто, което така любезно предоставяте.

Близнаци - Седем пентакли

Искате да видите някаква реципрочност за нещата, които правите за другите. Тази карта Таро може да бъде сигнал за събуждане. Разкрива, че сте в едностранна ситуация.

Вижте още: Ето кои са 3-те зодии с най-силен характер

Рак - Четворка пентакли

Въпреки че може да не обичате парите, вие цените идеята за финансова стабилност. Тази карта Таро предлага да се съсредоточите върху създаването на повече богатство за себе си. Може да помислите за различните възможни потоци от приходи.

Лъв - Седмица мечове

Има ли нещо, което трябва да знаете? Тази карта Таро показва, че една тайна се пази от вас. Може да усетите, че близък човек не ви казва истината и това може да ви притесни.

Дева - Паж на мечовете

Ще получите някои новини, но може да ви се стори, че не можете да се доверите на източника. Това може да се дължи на възрастта на лицето или връзката му с информацията, която получавате.

Везни - Десет чаши

Нова връзка е на хоризонта. Този човек може да влезе в живота ви, за да ви помогне да видите нещо от различна гледна точка. Може да бъде тип учител, шеф или духовен лидер. Бъдете приятелски настроени и отворени към връзката.

Скорпион - Крал на жезлите, обърната

Не бързайте с нещата. Тази карта Таро предупреждава да не бъдете импулсивни. Вземането на решения или предприемането на действия, които не са добре обмислени или планирани, може да ви доведе до емоционална болка.

Стрелец - Пет пентакли

Добре е да бъдете малко по-предпазливи при харченето на пари днес. Трудно може да се устои на импулсивните покупки, но по-добре да чакате търпеливо днес, отколкото да съжалявате утре.

Козирог - Крал на чашите

Вашата по-мека, по-състрадателна страна ви е необходима днес. Вие сте един от онези хора, които изваждат най-доброто от другите, като показват, че ги е грижа. Можете да помогнете с мили думи или като дадете подкрепата си.

Водолей - Две чаши

Това е ден на партньорство. Човек в живота ви ще бъде до вас, за да ви обсипе с нежната си любов.

Риби - Асо чаши, обърната

Често давате толкова много от себе си на другите, че оставате без това, от което се нуждаете емоционално за себе си. Днес, преди да сте се уморили твърде много, направете почивка и се самоподхранете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама