Ето защо Джесика Бийл изглежда защеметяващо на 42


Ето защо Джесика Бийл изглежда защеметяващо на 42
Снимка: Getty Images/Guliver

Що се отнася до тренировъчната ѝ рутина, мантрата на Джесика Бийл е: „Не мога да спра, няма да спра“. Актрисата редовно вдъхновява феновете си с видеа от нейните интензивни тренировки и изглежда нищо не може да разсее Бийл от фитнес целите, които си е поставила дори и съпругът ѝ Джъстин Тимбърлейк.

Някога чудили ли сте се откъде идва желанието на звездите да не се отказват от тренировките и фитнеса? Днес ще разберете всичко, което 42-годишната актриса  казва за тренировките и храненето си.

Йогата е голяма част от живота ѝ

Йогата може да тонизира и да направи тялото ви по-силно, но също така може и да освободи ума ви от стресa. Това са само част от причините, заради които Бийл я включва в своята тренировъчна рутина още в 20-те си:

„Търсех идентичността си и това, което определя мен самата. Йогата беше нещото, чрез което успях да се върна отново към себе си“, каза Бийл пред Women’s Health.

Тя обича да тренира със синовете и съпруга си

Джесика Бийл

Намирането на мотивация да тръгнеш към фитнеса е много по-лесно, когато си с някой друг. За щастие, съпругът на Бийл Джъстин Тимбърлейк, е винаги готов да бъде и неин фитнес партньор.

„Работим с треньор и правим различни неща в зависимост от целите, които сме си поставили, но въпреки това е много по-забавно, когато тренираш с някого“, сподели звездата.

Избягва скуката от еднотипните тренировки

За да задържи интереса си от тренирането, съпругата на Тимбърлейк пробва различни спортове като бокс, бойни изкуства, сноуборд и катерене:

„Обичам да тренирам с треньор в зала, но обичам и упражненията за дишане, които правя по време на йога. Смятам, че точно това е перфектната комбинация за мен“.

Съобразява тренировките си с моментните си цели

Джесика Бийл

Тя често тренира това, което ѝ харесва, но също така не забравя, че си е поставила цели, които трябва да изпълнява като например изкачването на планината Килиманджаро през 2010-та година с 13-килограмова раница на гърба ѝ, за да може да повиши осведомеността за световната водна криза.

Няма нищо против да тренира до късно

Актрисата предпочита да тренира сутрин, но пък няма нищо против упражненията късно вечер:

„Определено се случва да съм във фитнеса и късно вечер около 10 – 11 часа. Имайте предвид, че аз определям тези часове като късно през нощта“, споделя бившата манекенка.

Диетата ѝ е балансирана

Много хубаво не е на хубаво. Мантрата на Бийл за храненето е подобна, като тя казва, че всичко е в „намирането на баланс“:

„Опитвам се да се храня наистина здравословно, разбира се, и аз имам чийт дни и ям неща като бисквити и пица“.

Актрисата също споделя, че се чувства по-добре, когато избягва да яде глутен и млечни продукти: „Храносмилането ми е по-добро, аз се чувствам по-добре и имам повече енергия“, заключва тя.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


  • Таро карта за всяка зодия за 6 юли 2024...
    Таро карта за всяка зодия за 6 юли 2024

    Научете вашата Таро карта за тази събота, 6 юли 2024, според зодията.  Овен Карта Таро: Умереност Тази карта ви приветства да намерите баланс и умереност във всички области на живота. Вдъхновява ви да подхождате към нещата в живота си с цяло сърце, намерение и ангажираност. Започнете да се...

  • Късметче за всяка зодия за 6 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 6 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за тази събота, 6 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Ново приятелство, което ще остане за цял живот. Телец Някой ще ви признае чувствата си. Вижте още: Най-важният урок за всяка зодия за ЮЛИ 2024 Близнаци Магията на позитивните мисли прави чудеса....

  • Хороскоп за днес, 6 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 6 юли 2024

    Научете какво ви очаква тази събота, 6 юли 2024, според зодията.  Овен Днес, Овни, Марс влияе върху вашата комуникационна сфера, насърчавайки динамични разговори и дебати. Денят е отличен за преговори или изразяване на вашите идеи. Имайте предвид склонността да бъдете прекалено агресивни;...

  • Късметче за всяка зодия за 8 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 8 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този понеделник, 8 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен На работа ще се случват чудеса, може би в парички, а може би в... Телец Обаждане, което ще промени някои неща в живота ви - към положителна насока. Вижте още: Какво трябва да чуе всяка зодия преди края...

  • Това са най-сантименталните зодии...
    Това са най-сантименталните зодии

    Ето това са зодиите, които са изключително чувствителни и нежни в отношенията си. Риби Не е изненада, че сте в този списък, Риби. Вие сте идеалисти, безнадеждни романтици и сте привлечени от хора със силни емоции като вас. Вашата креативност наистина влиза в игра, когато става въпрос за вашата...

  • Хороскоп за днес, 8 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 8 юли 2024

    Научете какво ви очаква този понеделник, 8 юли 2024, според зодията.  Овен Днес, Овни, космосът ви насърчава да поемете водеща роля в професионалния си живот. Положителното изравняване на Венера с Марс засилва вашата креативност и лидерски умения. Това е отлично време за стартиране на нови...

виж всички виж всички
Реклама