Тенденциите на лято 2024: Рибарски сандали (СНИМКИ)


Тенденциите на лято 2024: Рибарски сандали (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Лятото е сезонът на многобройните тенденции, които сякаш се състезават коя по-бързо ще си тръгне и коя ще я замести. Ако попитате някой моден редактор или инфлуенсър, вероятно ще чуете, че рибарските сандали определено са сред трендовете, които се задържаха доста и по всичко личи, че смятат да пренесат своя ърбън шик и в есента!

Макар пролетното ревю на Loewe да бе технически обвързано с пролетния и летния сезон, там видяхме и надникване към есенните визии - жена, облечена във велурени панталони със свръхвисока талия и колосана риза с копчета, разхождаше рибарски сандали по подиума. Ръчната изработка, представена в най-добрите рибарски сандали на Loewe, изтъкани от кремаво черна кожа и полиран кафяв велур, надничаше под плътен деним, вълна и кожа.

Вижте още: Елза Перети: Един от най-влиятелните дизайнери на бижута на 20 век

Не беше съвсем ясно къде отиват жените от пролетното ревю на Loewe или за кой сезон се обличат. Но контролираният хаос винаги е бил единствената константа в работата на творческия директор Джонатан Андерсън - за него летните обувки могат да „играят“ чудесно с есенен туид и велур в цвят карамел.

Рибарските сандали и звездите

Ако търсите вдъхновение за комбинации, веднага ще откриете, че Кейти Холмс носи своите рибарски сандали с кашмирени горни части, панталони с широки крачоли и ветровки, докато Гуинет Полтроу стилизира своите с ленени панталони и пуловер, вързан на раменете си като импровизирано наметало.

Въпреки това, любимата ни визия на рибарски сандали е тази на Хейли Бийбър: половинката на Джъстин Бийбър е склонна да носи чорапи със сандалите си - стратегически съвет, който прави обувката да работи през три от четирите сезона. Противоречивата комбинация е и водеща тенденция в аксесоарите за лято 2024, което означава, че има големи шансове да се пренесе и през есента.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама