6 тенденции при сандалите за лято 2024 (СНИМКИ)


6 тенденции при сандалите за лято 2024 (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Нов сезон, нови обувки. През лятото сменяме по-затворените обувки с мрежести модели, леки маратонки и сандали. Независимо дали търсите равни модели, с дебели подметки или на токчета, има безброй модели с отворени пръсти, които чакат да се присъединят към вашата колекция. Прочетете, за да откриете 6-те най-добри летни тенденции при сандалите за 2024 година.

3D цветя

Може би сте забелязали, че сандалите, украсени с цветя, са навсякъде, където пазарувате. След като се появиха в ревюто на Christian Cowan и на модното събитие "Мет Гала" тази година, триизмерните цветя са наистина популярни. Тази тенденция може лесно да разчупи равни сандали и е идеална за всеки, който иска да влее нотка естествен чар във всеки летен ансамбъл. Оставете сандалите да бъдат акцентът във вашата визия.

Гумени сандали

Готови ли сте за доза носталгия? Гумените сандали се завръщат в модата и това лято достигат своя връх. Любимите сандали на Милениалите от детството си проправиха път обратно на сцената, но по начин на пораснало, готино момиче. Те са идеални за ваканция, пикник в парка или ден на басейн. Материалът е водоустойчив, така че не е нужно да се притеснявате, че ще ги изцапате малко или дори намокрите.

Вижте още: 8 начина да поддържате обувките си в блестящ вид

Ниски и с плетен акцент

Ниските сандали с анатомична стелка продължават да са тенденция за лято 2024 г., доказвайки, че комфортът и стилът могат да вървят ръка за ръка. Небрежният им характер, комбиниран с плетен акцент, отива на всяка визия.

Дебели платформи

Издигнете летния си стил с масивни платформи – един от най-удобните начини да увеличите височината си. Този ​​стил съчетава модата и стабилността, предлагайки повдигане без напрежението на по-високия ток – задължителен елемент за всички летни ваканции. Когато избирате чифт сандали на платформа, мислете извън рамките на стиловете от масивна кожа и бъдете креативни в начина, по който ги стилизирате.

Вижте още: 6 груби грешки при купуването на обувки

Металически блясък

През лятото с пълна сила важи максимата - колко по-блестящо, толкова по-добре. Със сигурност няма да сбъркате, ако заложите на сандали от блестяща материя. Важно е обаче те да са акцентът във визията ви.

Рибарски сандали

Ако предпочитате модели със затворени пръсти или повече покритие на краката като цяло, но все пак искате краката ви да дишат, посегнете към чифт рибарски сандали. Силуетът в клетка може да изглежда "грозен" или сякаш е предназначен за татковци, но се оказва модерен по най-функционалния начин. Подобно на дишащи мокасини, тези летни обувки добавят чар към всяка визия за по-топлите месеци.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама