Tenniscore: 4 начина да носите актуалната тенис пола (СНИМКИ)


Tenniscore: 4 начина да носите актуалната тенис пола (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Tenniscore е актуален вече няколко лета подред, като се лута между класическия лесен вид и „префасонираната“ тренди визия от модните подиуми. И благодарение на Зендая и нейния нов хитов филм Challengers, тоалетите, вдъхновени от Уимбълдън, се завръщат начело в списъка на всички любители на модата. Звездното парче на тази спортна тенденция? Тенис полата, разбира се. Но кой е най-добрият начин да носите тенис пола през лято 2024? Ето няколко идеи!

Вижте още: 4 тенденции при банските за лято 2024 (СНИМКИ)

1. Започнете леко с монохромен ансамбъл

Още: 5 модни тенденции за лято 2024, които да носите точно сега (СНИМКИ)

Бялото от главата до петите е може би най-лесният начин (бялото е най-популярният цвят за тенис пола, а пък и кой не притежава чифт обикновени бели кецове?), но можете също да изберете черно от глава до пети, тъмносиньо, зелено или дори розово. Придържането към само един цвят може да помогне за издигането на този основен спортен елемент!

2. Изберете по-дълъг пуловер

Има тонове готини видеоклипове в TikTok, които предлагат да носите изрязана тениска или суичър върху закачлива тенис пола. Но ако сте над 35 години, препоръчваме вместо това да заложите на по-дълго горнище. Пуловер, стигащ до средата на ханша, създава облика на рокля с падащ подгъв, която издължава торса ви и носи настроението на 20-те години.

Още: 4 тенденции при чантите, които ще са хит през лято 2024

3. Съчетайте по-тъмни цветове

Ярко бялото мини може да изглежда супер забавно и флиртуващо, но ако искате нещо малко по-сдържано, опитайте черна или тъмносиня версия и го съчетайте със също толкова тъмна горна част. Резултатът е външен вид, който се чувства също толкова шик, колкото малка черна рокля. Завършете с малка, елегантна дамска чанта и мокасини.

4. Не изключвайте елегантните аксесоари

По същия начин, по който се научихме да стилизираме шортите за велосипеди, добавянето на елегантни елементи може да помогне да се почувствате не толкова спортно. Облечете риза с поло яка и завържете пуловер на раменете си, добавете гривна или перлени обици, елегантна чанта.

Още: Топ 5 тенденции в грима, които да опитате това лято

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама