Симеон Колев за Мариана Векилска: Тя не е лошо момиче, а огън жена (ВИДЕО)


Симеон Колев за Мариана Векилска: Тя не е лошо момиче, а огън жена (ВИДЕО)
Снимка: Ива Иванова / Аctualno.com

Разводът на Мариана Векилска и Симеон Колев бе преди 10 години, но доста публичен, така че се помни и днес. Тогава чаровната журналистка сложи край на отношенията си с радиоводещия, защото според нея любовта им вече си е отишла. И двамата са сигурни, че трети човек не е бил замесен, но е факт, че Симеон Колев дълго време лекуваше разбитото си сърце, докато междувременно се грижи и за общия им син. Ето какво каза любимият радиоводещ в ефира на btv за „Търси се“.

За раздялата с Мариана Векилска

"Не можеш да обвиняваш някой, който следва сърцето си, защо те е изоставил. Не искам да изглежда сякаш Мариана е лошо момиче. Не, тя не е жена, която просто е загърбила семейството си. Тя просто е огън жена. И на мен ми беше много трудно да бъда и майка, и баща за сина ми. Особено много, когато сутрин трябва да съм мобилизиран в радиото пред хората, а душата ми страдаше. Но това е минало.

Тогава ходих на психолог и сега е точно моментът да благодаря на Детелина. Но аз имах всякакви моменти. Знам, че има хора, които не продължават, сриват се, самосъжаляват се, жертви. Но мен бащинството ми даде крила в онзи момент. И сега като погледна назад, се чувствам щастлив, защото децата вече са добре, големи са, утвърдени, щастливи."

Вижте още: Владо Карамазов се съблече и показа мускули (СНИМКА)

За любовта сега

„Чак сега от три години насам отворих сърцето си и живея с друга жена, която ме прави щастлив. И мога да кажа, че вече съм много различен от човека Симо, който беше преди 10 години. За добро е.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама