Разкрити: Интимни проблеми в "Островът на 100-те гривни"


Разкрити: Интимни проблеми в "Островът на 100-те гривни"
Снимка: Островът на 100-те гривни

Инфлуенсърът Еляса, който съвсем наскоро напусна известното риалити предаване „Островът на 100-те гривни“ по здравословни причини, се изповяда и сподели какво е да си участник в подобно шоу на екзотичен остров.

Не е толкова хубаво колкото изглежда

Ах, Филипините – раят на земята! Слънце, влага, море, безвремие – звучи прекрасно, но се оказва, че за участниците от предаването не е било съвсем така, въпреки че Еляса признава със съжаление, че мечтата му да стигне до финала на играта е останала неосъществена.

Вижте още: Драматичен край: Какво се случи с Еляса в "Островът на 100-те гривни"

Припомняме, че 24-годишният инфлуенсър от турски произход напусна Острова заради възпаление на мускулите, което направи оставането му невъзможно. В подкаста „Не съм такъв човек“ той споделя, че по време на снимките участниците са имали множество проблеми с отровни животни около лагера им като змии, а влизането във водата е било истинско препятствие, защото се е налагало първо водолази да проверяват за отровни риби и медузи.

 

Най-интересното, което разкри младият мъж обаче е, че както той, така и останалите мъже са имали проблеми с интимното здраве и по-точно с ерекцията по време на снимките: „В началото си мислех, че проблемът е при мен, но след шоуто разбрах, че и другите мъже са имали същия проблем“, обяснява той.

Еляса също така не пропусна да коментира любовната история на бившата ни гимнастичка Биляна и студента по медицина Берке, като каза, че по негово мнение между тях няма чувства и че нещата са били пресилени с определена цел.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама