Ева Лонгория разкри какви са отношенията ѝ с колежките от "Отчаяни съпруги"


Ева Лонгория разкри какви са отношенията ѝ с колежките от  "Отчаяни съпруги"
Снимка: Getty Images

Има слухове, че Ева Лонгория не е в добри отношения с останалите главни актриси, с които си партнираше в хитовия сериал "Отчаяни съпруги". 49-годишната звезда наруши мълчанието си и разкри каква всъщност е истината

Какви са отношенията им след приключването на продукцията

"Общувам си постоянно с Фелисити Хъфман. Говоря с Марсия Крос много често, но човекът, с когото вероятно говоря най-вече е Рикардо Чавира, моят екранен съпруг и Джеси Меткалф", сподели Лонгория пред "Дейли мейл".

Вижте още: Ева Лонгория показа новата си къща в Марбея (СНИМКИ)

Феновете на сериала логично зададоха въпроса дали това означава, че Ева не се разбира с Тери Хачър и Николет Шеридан? Вътрешен човек хвърли светлина върху ситуацията пред Page Six: "Няма вражда между, който и да е от колегите."

Повече за сериала

"Отчаяни съпруги", създаден от Марк Чери, се излъчваше между 2004 -2012. Действието се развива на "Уистерия Лейн" в малкото градче Феървю. В него се разказва за ежедневието на пет жени, като междувременно на заден план се разкриват няколко мистерии.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама