Хейт срещу новите водещи на "Преди обед"


Хейт срещу новите водещи на "Преди обед"
Снимка: bTV

След напускането на Деси Стоянова като водеща на "Преди обед" по bTV, нейното място беше заето не от една дама, а от три. B новия си формат предаването се води от Франциска Йорданова, Зейнеб Маджурова, Оля Малинова и Петър Дочев.

Решението обаче хич не се хареса на зрителите, които използваха Facebook страницата на предаването, за да изкажат своето неодобрение относно избора на нови водещи.

Какво мислят зрителите

"Връзките и на трите квачки са били равностойни и затова Жоро Тошев е взел това решение. Петър Дочев ще има едно предимство в цялата ситуация - на този фон ще е положителният герой."

"Много тъпо не е това ,което беше, съжалявам за думите си но е така! Много тъпо и шумно!"

"Говориха една през друга, доста се напрегнах за рано сутрин. Една водеща е напълно достатъчна! Поради тази причина спрях да гледам и предаването На кафе, само се надвикват и се получава кокошкарник. И трите са готини, Зайнеб ми е доста симпатична личност, но определено щеше да е по-добре да води сама."

"Силно се надявам да има и друг вариант за водещи, които да са с добра дикция, без протекции, по-скромни и с повече журналистически опит...... Наистина летвата е много високо вдигната, но нивото на предаването днес беше много ниско, въпреки "картбланша" за първо предаване и време за стиковане. Успех!"

"От екрана ще липсва интелект, тактичност, финес, качества притежавани от Деси Стоянова."

Повече за новите водещи

"За мен "Преди обед" е истинско предизвикателство, за да намеря верния тон към тв аудитория. Телевизията не е непозната зона, но влизайки в ролята на водеща и репортер ще търся път към всеки зрител, защото днес добрата телевизия би трябвало да е като стар приятел", разказва Франциска Йорданова.

"Не съм предполагала, че един ден ще изгрея на малкия екран. Обичам да разсмивам хората и вярвам, че е дошъл моментът да се срещнем, опознаем, влюбим и да се посмеем заедно", не крие вълнението си Оля Малинова.

"Преди обед" е изкушение, на което не можах да устоя. Харесвам формата, защото по интелигентен и достъпен начин разговаря със своята публика, дава полезна информация и среща зрителите с вълнуващи личности", споделя емоционално Зейнеб.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама