Това е ТАЙНАТА за приготвяне на най-вкусния джолан


Това е ТАЙНАТА за приготвяне на най-вкусния джолан
Снимка: Pixabay.com

Днес ще споделим с вас как да си приготвите най-вкусния и сочен джолан - направо ще си оближете пръстите.

Необходими продукти:

1 цял джолан

чесън на прах

бял пипер

червен пипер

черен пипер

Вижте още: Пригответе си сами: Вкусен домашен суджук

Начин на приготвяне:

Овкусете хубаво джоланчето с всички подправки и след това оставете няколко часа, за да могат вкусовете да се смесят.

Загрейте фурната на 180 градуса. Пригответе си плик, в който да сложите джолана. На няколко места е добре да направите дупки.

За да се сготви добре и да бъде много сочен и крехък, свинският джолан се пече около два часа, като по някое време трябва да се обърне.

Да ви е вкусно!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Рецепти


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама