Топят се в устата: Крехки свински ребърца


Топят се в устата: Крехки свински ребърца
Снимка: iStock/Guliver

Една перфектна вечеря, с която да зарадвате цялото семейство.

Необходими продукти:

1 кг свински ребра

200 мл бира

За маринатата:

1 ч.л. черен пипер

сол на вкус

1 ч.л. пушен червен пипер

3 с.л. пикантен сос барбекю

Вижте още: Най-вкусната домашна пица Маргарита

Начин на приготвяне:

След като си приготвите марината от изброените съставки, намажете ребрата много хубаво с помощта на четка. Оставете малко от маринатата.

Ребрата оставете в хладилник за час-два.

Около час преди да почнете да ги печете, ги извадете на стайна температура. Налейте 200мл бира, покрийте с фолио и ги сложете на 200° във фурната за около 1 час.

От време на време трябва да ги вадете и мажете с останалата марината.

Когато са готови, извадете ги и ги покрийте с фолио.

Да ви е сладко!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Рецепти


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама