Необходими продукти:
2 ч.ч брашно
2 ч.ч. вода
1 с.л. масло
4 броя яйца
олио - за пържене
За сиропа:
2 ч.ч. захар
2 ч.ч. вода
Вижте още: Така ще си направите малинова сангрия
Начин на приготвяне:
Кипнете вода и добавете маслото. При непрекъснато бъркане добавете брашното и бъркайте, докато сместа се сгъсти и започне да се отлепя от съда.
Снемете от котлона и добавете едно по едно яйцата отново при непрекъснато бъркане.
Шприцовайте сместа на продълговати тулумбички и ги изпържете в сгорещено олио.
Оставете ги да изстинат и ги залейте с горещия захарен сироп, приготвен от водата и захарта.
Оставете да престоят няколко часа преди да ги поднесете.