Свинско с праз


Свинско с праз
Снимка: matekitchen.com

Бързо, лесно и вкусно. Върви много с винце.

Необходими продукти:

500 гр.свинско месо за готвене

1 морков

1 глава к. лук

1 ч. чушка

праз 150 гр

подправки по вкус

УНИКАЛНО ВКУСНИ ПЕЧЕНИ СВИНСКИ РЕБРА

Начин на приготвяне:

Първо запържвате лука, моркова и чушката. После добавяте месото и оставяте на тих огън да поври 15-20 минути. След това прехвърляте всичко в тавичка. Запича се на горна и долна фурна без вентилатор за 30 минути.

Да ви е сладко!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Рецепти


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама