Спагети „Болонезе“


Спагети „Болонезе“
Снимка: iStock/Guliver

Необходими продукти:

500 гр кайма

1 глава лук

1 консерва домати

Риган

Кимьон

Спагети

Олио/зехтин

Кашкавал за поръсване

Начин на приготвяне:

Каймата се запържва с лука. Тя трябва да стане на дребни трохи. Добавят се доматите и подправките. Оставя се 10 мин. да покъкри. Спагетите се сваряват в подсолена вода. Оцедете ги и прибавете към тях соса. Разбъркайте. При сервиране настържете кашкавал, или добавете пармезан.

Да ви е вкусно!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Рецепти


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама