Не сте опитвали по-вкусна свинска кавърма


Не сте опитвали по-вкусна свинска кавърма
Снимка: iStock

Рецептата, която ще ви представим ще стане любима на цялото семейства. Подходяща е за обяд и вечеря.

Необходими продукти:

1кг свинска плешка

2 глави лук

около 400 грама печурки

1 морков

1 червен пипер

чесън

2 пресни домата

мащерка, сол, черен пипер

Вижте още: Задължително опитайте тази бърза гръцка мусака

Начин на приготвяне:

Нарежете месото на хапки и го запържете в гореща мазнина. Добавете към него лука, нарязан на полумесеци и нарязания на дребно чесън.

Когато лукът стане прозрачен, прибавете и гъбите, сложете сол, черен пипер и прясна мащерка (по желание). Когато и гъбите се запържат, добавете нарязания на едри парчета пипер.

Прибавете към ястието 1 ч.л. червен пипер и веднага след това настърганите домати.

Гответе още няколко минути и изключете. 

Да ви е сладко!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Рецепти


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама