Направете това и панировката на рибата няма да загори


Направете това и панировката на рибата няма да загори
Снимка: iStock/Guliver

При пържене брашното от панировката на рибата често загаря в тигана. В резултат на това ястието не само има вкус на загоряло, но не и изглежда особено апетитно.

Причината за загарянето на панировката е, че е изключително трудно брашното да се разпредели равномерно върху повърхността на рибата. 

В случая панировката или е недостатъчна, или е в по-голямо количество. 

Топ трик благодарение, на който панировката на рибата не загаря в тигана

За да избегнете загаряне на панировката, важно е рибата да се панира в правилното количество брашно. Изсипете брашното в найлонов плик и добавете малко сол.

Хитрите домакини винаги накисват рибата в това, преди да я изпържат и тя става невероятно вкусна 

Сложете рибата в торбичката, завържете я и я разклатете енергично.

Благодарение на този трик рибата ще поеме необходимото количество брашно и по време на пържене панировката няма да загори.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Рецепти


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама