Начин на приготвяне:
1 голямо пилешко бутче
500 гр картофи
1 малка червена чушка
1 глава лук
1 с.л. мазнина
брашно
1/2 с.л. червен пипер
чубрица
сол
Вижте още: Така се приготвят най-вкунисте пържени кюфтета
Начин на приготвяне:
Пилешкото бутче се измива добре и се вари до готовност. След това се нарязват картофите на едро или както обичате, лукът на ситно и чушките.
Когато бутчето е готово, изцедете бульона и го оставете настрана да изстине, а после го почистете и отделете месцето.
Запържете зеленчуците в мазнина за около 10 минути, добавете брашно и червен пипер, разбъркайте добре и залейте с бульона. След което добавете сол, чубрица и изчистеното месо, накъсано на малки парченца. Варете на тих огън до готовност.
Да ви е сладко!