Месно руло с бекон, кашкавал и яйце


Месно руло с бекон, кашкавал и яйце

Получава се красиво и много вкусно. Особено подходящо е в комбинация със свежа салата за гости.

Необходими продукти:

700 г кайма смес

2 яйца

1 глава лук

2 скилидки чесън

2 мокри филии хляб или 2 с.л. галета

връзка пресен магданоз

1/2 ч.л. кимион

1/2 ч.л. сух риган

1/2 ч.л. червен пипер

черен пипер

сол

150 г слайсове бекон

150 г кашкавал

5 яйца

зехтин

Начин на приготвяне:

Загрейте фурната на 200 градуса.

Смесете в купа всички съставки за каймата. Нарежете на ситно лука, чесъна и магданоза, а хляба наронете с ръце. Подправете и омесете каймата. Покрийте правоъгълна форма за кекс с хартия за печене и изсипете каймата в нея. Притиснете дъното навътре така, че да се оформи дълбочина.

Подредете плътно резени бекон, отгоре кашкавал и за финал чукнете едно до друго яйцата. Поръсете с черен пипер, сол и червен пипер и печете рулото около 50 минути на силно загрята фурна.

Източник: vkusnoteka.bg

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Рецепти


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама