Крем супа от белен боб


Крем супа от белен боб

Новата ми любима супа е от белен бял боб. Няма люспи, не се налага да му се сменят води, спестява време. Директно се вари в тенджерата със зеленчуците и се пасира. Става мека като кадифе и много, много вкусна.

Необходими продукти:

200 г белен боб Крина

1 глава лук

2 големи скилидки чесън

1 морков

1 картоф

1 червена чушка

връзка магданоз

черен пипер

сол

струйка зехтин

Начин на приготвяне:

Измийте, обелете и нарежете зеленчуците. Сложете ги в тенджера. Добавете измития белен боб, черен пипер и сол, долейте вода, която да покрие боба 3-4 пръста, полейте със струйка зехтин и го сварете за 30 минути, докато омекне напълно. Охладете я и пасирайте до гладкост.

Източник: vkusnoteka.bg

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Рецепти


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама