Вижте как да ги приготвите.
Необходими продукти:
1,500 кг свински врат
за маринатата:
3 с.л. барбекю сос
4 с.л. сос от нар
4-5 с.л. зехтин
1 ч.л. сумак
1/2 ч.л. черен пипер
сол
3 с.л. соев сос
Още:
пушен червен пипер
50 гр масло
светла бира
Начин на приготвяне:
Нарязваме месото. Посоляваме и поръсваме с черен пипер. Заливаме с маринатата. Оставяме ги за 2 часа в хладилник. Може да се приготвят вечерта и да престоят в маринатата за една нощ.
Нареждаме пържолите в тава. Поръсваме леко с пушен червен пипер. Слагаме парченце масло върху всяка пържола. Сипваме малко бира (да не надвишава нивото на месото).
Печем на 180 градуса с вентилатор до златисто, като поливаме пържолките от време на време със соса.