Необходими продукти:
2 броя пеперуди пилешко филе
200 г гъби
100 г топено сирене
6 броя кисели краставички
50 г масло
200 г заквасена сметана
1 чушка
1 ч.л. черен пипер
1 ч.л. къри
1 ч.л. сол
3 с.л. зехтин
магданоз
Вижте още: Много вкусни пълнени тиквички с кайма
Начин на приготвяне:
Всички продукти, без гъбите, нарежете на жулиени. В дълбок тиган Уок разтопете маслото. Запържете пилешкото филе, подправено със сол и къри.
След това добавете чушката, гъбите, нарязани на тънки филийки, и пържете около три минути. Към тях прибавете краставичките и гответе още минута.
В друг тиган сложете зехтина, добавете топенето сирене и сметаната, разредете с малко топла вода, добавете подправките и разбърквайте внимателно около пет минути.
След това добавете тази смес в дълбокия тиган с пилето, разбъркайте до смесване на всички продукти.
Изсипете в йенска тенджера с капак и сложете във фурната за около петнадесет минути.