Кавърма със свинско и червени чушки


Кавърма със свинско и червени чушки

Много лесна и засищаща рецепта.

Необходими продукти:

300 гр свинско месо (от врат)

5-6 големи червени чушки

3-4 глави лук

4 яйца

Начин на приготвяне:

Нарежете месото на тънки парчета. Чушките и лука на лентички. Подправете месото със сол и черен пипер. Задушете го в дълбок тиган с малко зехтин. Прехвърлете го в огнеупорен съд, подходящ за печене. В същия тиган задушете лука и чушките. Смесете ги с месото, поръсете с малко чубрица и сложете във фурната да се запече на 180 градуса Целзий.

След 30 минути проверете с вилица дали месото е готово и ако е готово, го извадете. Счупете яйцата отгоре и върнете във фурната за около още 5-10 минути, докато се запекат яйцата.

Източник: sundaybakeclub.com

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Рецепти


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама